Skip links

OERsterk coach, wat kan ik voor jou betekenen?

Terug naar het overzicht

De meeste mensen komen pas in actie als ze klachten hebben. Terwijl vrijwel iedereen zegt dat voorkomen beter is dan genezen.
Gezondheid is de aanwezigheid van vitaliteit en draait niet om de afwezigheid van ziekte. Als OERsterk coach maak ik met jou de reis naar een gezonde leefstijl zodat jij je energiek en vitaal gaat voelen en weerbaar wordt tegen moderne welvaartsziekten. In het OERsterk concept kijken we naar voeding, beweging, ontspanning en mindset. We maken je leider van je gezondheid. Alles begint met een eerste stap. Je hoeft het roer niet in één keer om te gooien. Ik help je om dit proces makkelijk, leerzaam en leuk te maken.
Leefstijl omvat alles van je relaties, beweging, voeding, stress, slaap tot zingeving. Je leefstijl heeft invloed op alle basale systemen in je lichaam, zoals darmflora, hormoonstelsel, immuunsysteem en energiesysteem.

Drie pijlers voor een gezonde leefstijl zijn Ontspanning, Eten en Regelmatig bewegen (OER). Veel mensen hebben een druk leven en willen graag een gezond leven leiden. Maar hoe doe je dat? En nog belangrijker hoe hou je de voorgenomen gedragsverandering vol?
Ik geef je kennis vanuit evolutionaire logica, wetenschappelijke onderbouwing en praktijkervaring. Hoe werkt je brein, waarom lokt de huidige omgeving een onnatuurlijke leefstijl uit, wat is de connectie tussen body en mind, en met welke krachtige leefstijl richtlijnen kunnen we bijsturen? Met de juiste informatie begeleid ik jou naar een beter leven.

Wat is jouw drive om te veranderen en vitaler in het leven te staan? Ben jij bereid om in jezelf te investeren? Met de OERsterk methode maak ik met jou de reis naar een gezonde leefstijl. Zowel preventief als ook bij klachten. Met kennis krijg je inzichten, je ontvangt een persoonlijk leefstijlplan en gemakkelijk toepasbare opdrachten. De bestemming van je reis is meer energie, vitaliteit, voldoening en meer weerbaarheid tegen moderne welvaartsziekten.

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op om je reis te laten beginnen.

Terug naar het overzicht