Skip links

Missie

Een gezonde leefstijl als sleutel voor het behalen van je persoonlijke en zakelijke doelen.

De missie

Een gezonde leefstijl als sleutel voor succes

Gezondheid is ons kostbaarste bezit.

Je ziet het op dit moment om je heen, en waarschijnlijk ervaar je het ook zelf. Te weinig energie, hoge werkdruk, veel mensen met burn-out, slechte motivatie, hoge ziekteverzuimpercentages. Allemaal zaken die afleiden van waar het werkelijk om gaat: zelfregie, genieten, geluk ervaren, werkplezier.

Door slimme inzichten, simpele tools en oprechte aandacht help ik je om weer in balans te komen.

Aandacht

Een duidelijk plan op maat en persoonlijke aandacht, allemaal in lijn met jouw persoonlijke doelen.

Inzicht

Kennis leidt tot bewustwording en meer zelfregie. Jij krijgt de inzichten en duidelijkheid die je nodig hebt om zelf de juiste, gezonde keuzes te maken.

Tools

Concrete acties, praktisch én leuk. En alles is meetbaar. Zodat jij je vooruitgang kan zien en duurzame resultaten haalt.

Verbinding

Verbinding met andere mensen zorgt voor groei, samen kom je verder. Én met de  verbinding op alle vlakken van positieve gezondheid (beweging, voeding, slaap, ontspanning, sociale omgeving en zingeving) krijg jij een optimaal resultaat.

b-pureb-healthyb-inspiredb-powerfull

Blijvende gedragsverandering voor een energiek en vitaal leven

Het is mijn missie om jou te laten ervaren hoe heerlijk het voelt als jij zelfregie ervaart. We gaan samen aan de slag om nieuwe gewoontes aan te leren, en dus blijvende gedragsverandering, zodat jij je energiek en vitaal voelt. Je krijgt inzicht en kennis over de invloed van bewegen, voeding, slaap, ontspanning, je sociale omgeving en zingeving op je gezondheid. Dit vergroot je bewustwording en helpt jou bij het maken van de juiste, gezonde keuzes. Een vitaliteitsopleiding in de vorm van een game maakt leren leuk. En je krijgt praktische en makkelijk bruikbare tips zodat je de kennis meteen in de praktijk kunt toepassen. Jij gaat ontdekken hoe magisch ons lichaam en geest samenwerken en hoe alles met elkaar verbonden is, hoe je oude patronen kunt doorbreken en vervangen door nieuwe gezonde gewoontes. De wereld mooier maken, dat is mijn doel.

Wat levert het op?

De resultaten

Vitaliteit en energie

Betere prestaties en lekker in je vel omdat jij je vitaal voelt, je hebt meer energie voor jezelf, je omgeving en je werk. Én je bent weerbaar tegen moderne welvaartsziekten.

Zelfregie

Beter in staat om gezonde keuzes te maken, mentale veerkracht waardoor je beter kunt omgaan met dingen die je uit balans brengen en je beter je grenzen kunt aangeven.

Duurzaam inzetbaar

Mensen die vol energie hun werk kunnen doen, zijn meer betrokken, creatiever en productiever en ervaren meer positiviteit zowel thuis als op het werk. Vitale gemeenschappen met lagere zorgkosten en minder ziekteverzuim.

Sta jij ook achter deze missie?

Bekijk dan mijn aanbod om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Bekijk hier het aanbod