Skip links

Mijn naam is Peggy Kuipers, leefstijlcoach.

Samenwerken naar blijvende resultaten om je weer helemaal ‘pure’ te voelen. Voor bedrijven én voor jou.

Over peggy

Zoekend naar de juiste balans

Als je mij ontmoet zie je een krachtige, energieke en ambitieuze vrouw. Ik haal het beste uit mezelf, investeer in mezelf om te groeien. Ik ben iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ik wil het graag altijd goed doen en stel hoge eisen aan mezelf. Ik werk effectief en gedisciplineerd. Dit gedrag heeft voor mij veel positieve kanten. In mijn zakelijke carrière heb ik hierdoor veel kunnen bereiken en ook op sportgebied heb ik hierdoor topprestaties kunnen neerzetten. En soms zit perfectionisme me in de weg. Dan vergelijk ik mezelf met anderen, eis ik teveel van mezelf of leg me teveel druk op. Hierdoor ontstonden klachten.

Ik leerde luisteren naar mijn gevoel, ontdekte hoe energiek en vitaal ik mij voel door een gezonde leefstijl en zingeving. Ik startte met b-pure coaching om jou en jouw bedrijf op een praktische manier ook de voordelen van een gezonde leefstijl te laten ervaren.

Opleidingen & cursussen

Ik volgde opleidingen, trainingen en seminars. Zoals NLP, oplossingsgericht werken, systemisch werken, (sport)inspanningstesten, trainingsleer, leiderschapstrainingen, business trainingen, seminars over onderwerpen zoals yoga, ademhaling, voeding, gezondheid. Ik ben als Oersterk coach en Greenhabit Master Pro gecertificeerd en ben ambassadeur van Positieve Gezondheid.

Reizen & inspiratie

Dankbaar ben ik voor de reizen die ik heb mogen maken, hierdoor heb ik mezelf nòg meer kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd met weinig middelen te leven, te improviseren, flexibel te zijn, oplossingsgericht en in mogelijkheden te denken. En ik heb mogen ervaren hoe sterk en krachtig een mens kan zijn.
Mijn inspiratiebronnen en voorbeelden zijn (in willekeurig volgorde): papa en mama (jezelf zijn), Opa’s (eenvoud en doorzettingsvermogen), Oma’s (weinig woorden, veel kracht), Nelson Mandela (a winner is a dreamer who never gives up), Mahatma Gandhi (be the change you want to see in the world), , Michelle Obama (krachtige vrouw), Sambath (onvoorwaardelijke liefde), Diederik Veerman (inspiratie, groen hart).

b-pureb-healthyb-inspiredb-powerfull

Over mij…

Ik hou heel erg van lekker en gezond koken en eten.

Ik zet me in voor een duurzamere, groenere wereld, waarin ook toekomstige generaties kunnen genieten van een mooie aarde. Dit doe ik als coördinator bij De Groene Transformator en als bestuurslid bij de stichting RoerOm.

Ik woon samen met mijn vriend in een Tiny House omdat we een minimalistische en duurzame leefstijl nastreven.

Ik hou van sporten, fietsen, wandelen, paardrijden, yoga en pullka (de sport die ik in Limburg introduceerde). Kortom, bewegen in de natuur.

Ik ben letterlijk tot grote hoogte gestegen door het beklimmen van de hoogste vulkaan ter wereld en andere toppen in Nepal en Afrika.

Ik heb mountainbiketochten in de Himalaya’s georganiseerd en begeleid.

Ik beschouw Nepal als mijn 2e thuis en zet me in voor de armere Nepalese bevolking in afgelegen bergdorpen via de door mij opgerichte stichting Samundra.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Ik ontmoet je graag! Vul mijn contact formulier in en we plannen z.s.m. een kennismakingsgesprek.

Ja! Ik wil graag kennismaken